Sökdag

I dag har vi haft en kanonskön dag i sökskogen. Vi tog med oss hundarna och gick en bit in i skogen och ”boade”. Vi var 10 hundar och en gick spår så 9 gick sök. Så härligt, vi körde 5 hundar, fikade och körde sen de sista 4. Malco var supertaggad och var lite för ”på”. Puttade på figgarna så dom fick börja med att kasta bollen på 10m för att få till ett avstånd. Funkade kanonbra.
Malco
Cleia

Den lille damen Cleia går inte att rasta lös innan hon ska gå, då kör hon sitt eget sök. Så fort jag hämtat henne och ska försöka rasta så går hon bara och tittar till höger och vänster. -Var är figgarna!!??.
Vi körde lite ”färdigt” sök för första gången med henne. Alltså med skallmarkering ute på fullt djup. Det gick super. Det finns inget stopp i den damen.

Cleia

Sen släppte vi alla hundarna och gick och plockade ner snitslarna. Det är så härligt att se 10hundar kuta omkring i skogen. Vilken flock! Och inget bråk.

3 reaktioner till “Sökdag”

  1. Vad roligt att läsa om er träning. Det verkar ju gå jättebra! Vi har startat upp spåret med Caki nu när snön  försvann och och det känns väldigt bra (även om det inte är så avancerat än så länge). Det verkar vara tryck i tjejerna! 🙂

  2. Vad kul ni verkar ha haft! Härligt att det gick så bra för Cleia. Jag
    har varit borta alldeles för mycket nu känner jag, är så trött på min
    kropp och annat som kommer ivägen. Men men, skam den som ger sig 🙂

    Carro: Hon har ju skrivit namnen under, fniss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *