Dålig på att skriva

Det har varit lite tunt på skrivarfronten ett tag. Vi håller ju på att flytta och det tar musten ur en. Lite lydnad har det dock blivit till o från. Även uppletande.

På tisd 28 april flyttar vi möblerna och då är vi på plats. Lite (mycket) plock o städning av gamla huset tar nog sin tid men då bor vi i alla fall på ett ställe.

På´t igen.

Sommar?

Vilket väder (igår), strålande sol och 11gr men varmt som den. Bra träning med Eva och Louise. Lite lydnad och uppletande.
Quera skötte sig kanon. Mycket störning.

I dag vaknade man med snö på marken och nollgradigt. Men sol.

Lessebo

I går var vi på Lessebo BK för lite lydnadsträning. Bra och nyttigt för lille Quera. Hon behöver komma ut och träffa lite nya människor. Vi håller oss på några meter ifrån varandra i dessa Corona-tider.

Min grundträning börjar visa resultat.

Bästa belöningen

Dessa hundar

Att åka till Näset med hundarna är alltid lika kul. Quera springer i full fart ca en halvtimme. Runt, runt i stora lovar. Yoker går sina egna prommisar och Cleia är runt mig. Inga flockdjur precis.

I dag fick dom (Yoker) syn på ett par gäss en bit ut i vattnet. Full fart för att ta dom. Det är ju så grunt där. Ha, ha. inte i år. Han sjönk som en sten och Quera likaså som naturligtvis hängde naturligtvis på.
Dom kom snabbt upp igen.

Hallen

Bra träning i hallen i går. Lite nya övningar som skall framförgående mm.
Vi har även börjat med moment och dirigeringar lite mer på allvar. Börjar se bra ut.
Quera hade ett litet ”Noe-utbrott” = tänker inte. Hon fick snabbt tänka om.

I dag blir Quera 10 mån, tiden går.